hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Friday, December 17

ouh no!

heyy..what the hell with my FB ha?
it's getting smaller and smaller!

it happens again lahh! huhh.stress betul.
dulu pernah jadi mcm tu jugak.nnt dia okay sendiri.
okay okay..chill.eh,no.cool..(bak kata fie.haha)

if nk on yg normal punya,kena bukak kt internet explorer.
yihhh,x nk ak! lembap gila pulak.
ak lagi prefer mozilla firefox kot.
rela ak x on fb lah.hahahaa.

it's okay lah.don't even mind pn.
so..OFF!

continue reading....

okay,setakat nie da nak dekat habis da.
lambat kan ak baca?mmg la dohh.
kena look after dani.that's why lahh. 

SAMBUNGAN :
hmm,bila girl tu kawen ng boy tu.dorang happy.
abg girl tu yg x setuju pn dpt terima sikit2.(even still x suka)
tp x lama tu family crushing.(biasalah,asam garam)
hmm,yg sedihnya boy tu mntk kawen lagi.
last2 kena tipu kot.walaupun,blum smpai part nya lagi.
tp firasat ak..boy tu kena guna2 dgn girl yg menipu tu.
sbb boy tu ckp dia nk kawen tp x tau sbb apa.
 dia x cntakan girl menipu tu.hati dia utk wife dia je.
tp kalau x kawen lagi,dia x senang hati.rasa panas.
what the 'fish' bhaii??

haha.okayy..cool..let's continue reading.
i'll tell u later tau.
but seriously..really really sad novel.