hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Tuesday, December 14

dani:ouh tidak!

pagi2 lagi ibu suda rushing2 mengejutkan ak.
ak pn turut gelabah ayam lah.hehe
laaa,rupa2nya hari ni ibu ada test comp utk driving lah.
GOOD LUCK IBU!

so,tinggal ak ng si kcik tu.kerja ak?DANI, DANI DAN DANI lah! (ngee~)
well,dani tak sihat lah.sian sgt tgk dia.rasa nk menangis je.
yelaa,ak mana buleh tgk budak2 kecik nie x sihat kn.sedih lah.(buat cerita sedih pulak)
dani kena selesema.(so sad)
ouh,lupa.ika pergi tuition dihantar oleh ayah.
ayah pulak,x lama tu dok kat luar..

kasi dia makan ubat.letak dia dalam walker.
main acah2 ng dia.bagi dia minum susu.
okay, done! dani pn zZzZz.. easy,right?
well, u know..dani budak baik (!)

haa,ni nk share nie.masa masuk kan dia dlm walker tu.
punya lah riang dia ke sana sini.
ke dapur (biasalah..tempat fav dia)
tiba2 dia mrengek.haa,ambk kauu.
kt tangan dia ada PENYODOK SAMPAH bhaii..(apakah)
seperti biasa.mmg x buleh ambk.kalau x..haha.

wahai dani,adakah itu petanda kau seorang yang rajin?
haha,yelah..semalam dia ambk kuali.hari ni penyodok pulak.esok,lusa?
fikir fikir sendiri donggg...


cepat lah besar ye nakk..
buleh replace kerja mak yang kat rumah tu.haha