hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Friday, March 25

kebusanan

banyak hari stay kt rumah, busan lh pulak. lalalaaa. dh biasa kerja kn.
tp pun smpai pukul berapa ntah aku tidur, mengamuk fie. hahaaa.
ye lh, kelas dia smpai pukul 5, ak nk buat apa? haishh, dani je lh.

nk cerita pasal adik aku sorang nihh! sepikohhhh! *bak kata abg anep.
okay, her name is syafiqah. pggil dia ika je lh. sangat gedik.
okay, tu ayt first ak utk dia. seriously, x tipu wouhh!

 

minah ni active gila wehh. masuk netball, handball, lontar peluru.
haha, gemukkk! ngeeee. hmm, pndai? jp2.
actually, dia ni buleh pndai, tp pemalas ya amattt!

dok kena marah ng mama, dia buat tolol je. hampeh takkk?
tp yg ak plg sukaaa..
dis sudah GELAP wehhh. hahahahaa, jahat x ak? ngeee.

tu lh, dok wakil sana, sini. pdn muka lh.
dia makin besar dr aku kott. x tipu wehh.
baru standard 6 tuh! haishh, musykil kn?

tp yg ni lagi lh ak x tipu. dia mmg manja yg teramat.
seriously, benar belaka. anything she wants, she'll get.
even x semua, tp kira okay lh jugak kn.

kau tau, camp dia kt sekolah je pn. then, bpe hari je pn.
tu pn, ibu ayh dh beli kn dia torchlight besar gedabak.
siap highlight lagi.. 'IKA UZIR'
kahkahkah, lawak pun ada.

okay, baru2 ni, dia dpt basikal baru wehh. 
red n black. *bak kata di status fb nyaa. hahaa
tp basikal tu utk dia pergi tuition n ko-q je.
pehh, mmg lh minah ni. advance wooo.


 basikal dia, kidnap sekejappp

skrg ni dia tgh siap2 packing brg.
esok nk ke utp katanyaaa. ada camp lh kot.
chosen student kt sekolah dia.
calon target lh tu. haha, bangga lh sbg kakak kn.




tp brg2 dia pn, mama jugak yg kena settle.
haishh, kamu dduk hostel, mmg mmpus lh kamu.
hahaa. tanggung semua sendiri ye cik kak.
x sabar nya nk tgk dia duk hostel.
jahat jahat. hahahaaa.

ehh, nk cerita jugak. td jumpa izreen lh.
dia drive pergi pasar tani. with kak nisa.
lama x jumpa dia. dh berkerjaya pulak dia skrg.
hahaa. kerja bagus kot. haishh, kt syarikat mana ntah.
somewhere at ipoh lh. congrates lh yeaa. :)


masa jln2 tdi pn, ada jugak yg x puas hati dgn dia.
kesian dia. x tahu lh mcm mana life dia kt sekolah.
semua org dok nk dngki je. wehh, sudah lh.
cantik or x, tu kerja tuhan.
bersyukur lh dgn apa yg ada wehh.
x payah nk kutuk2 kawan ak ni.

semua mcm nk separate kn kitorang.
bg aku, dia kawan terhebat aku.
x kira lh kt siapa pun.
selagi x cari psl, buleh lh senyum2 kawan2. 
hehee. ayt aku mmg ketat betul x buleh blaaa.

mcm mls nk bising mbebel lagi jea,
nk cari fie lh. bye bye.
sekian. :)