hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Monday, April 25

done already.

okay, baru memerah otak menghias, meng'update', menukar, menaik taraf blog fie.
hahaa, blog mamat ni dh lama gila berhabuk dlm store kot. hahaa.

gila kentang punya lama dia x sentuh blog dia tu.
so, aku mcm boring2 td, terfikir pulak nk touch up sikit blog mamat ni.
heheee, well, aku agak puas hati jugak setelah selesai. ahahaa.

purple habis aku buat blog dia tu. hahaa. *bangga!
x sabar nk suruh dia usha. comfirm lh dia puji aku nnt.
comfirm wehh! mesti dia suka gilaaaa. hahahaa.

wehh, arrogant gila kau wehh!
yg kau nk over2 ni kenapa? kecoh lebih. 
pd hal bukan lawa mana pun. belambak je lagi blog org lain yg cun!

peduli apa aku? lantak lh korg nk ckp apa.
hahahahaaa, most importantly, aku puas!
this between me and him. u? go to hell, yeahhh! hahaaa.

so, that's it,
click it!


-


-

hahahaa, sbb kaki dia asyik capek je. ngehh3. jahat betul.
aku suka sbb dia suka. haa? kejadah nyaaa?

x de lh, sbb mamat ni suka gila nk mampus purple colour.
mmg fanatic habis sampai panas telinga aku dgr dia dok membebel pasal purple dia tu.
aku pulak membebel kt dia pasal black and white aku lh.
no more green lh wehh. hahaa.
that's why, blog aku pn black and white.
walawehhh! hahaha, *kecoh betul.
hahaa, so, hope that he'll like it. :)

bye bye!