hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, May 7

damn best hang out.

okay, just like all that we had plan before..
4May, Time Square! hehheee. 

so, pagi tu aku, dina n daus breakfast dkt maple kembar, presint 9 tu.
while waiting for fie yg ada kelas presentation masa tu.
then, kitorg tggu fie dkt terminal hang tuah je terus. :)

so, let's enjoy! hell yeahhh. hahaaa.
mmg kelakar gila. aku yg beria x sabar nk masuk theme park tu.
mcm x pernah je kn. tp mmg pn.
hahaa, okay, setakat naik roller coaster tu, aku mmg x de hal sgt lh.
tp start naik benda alah kejadah yg twist2 tu, aku dh pening kambing!




seriously, damn spoil je mood enjoy aku!
aku x suka naik benda tu! shit dohh.
ahaaa, just because of sekali naik benda alah tu,
aku terus x de feel nk main benda2 lain yg ada dkt situ.
hahaa. bongok kn. =,=

then, we all terus masuk rumah hantu je. hehee.
kepala hotak dia. nk menangis aku masuk dlm tu.
kerja aku mmg menjerit je lh.
fie dok gelak2 kn aku. sakit hati betul kn. =,=

then, we all pergi makan. mcD je lh yg mampu pn.
heheee. semangat gila kitorg usha crew kt situ buat kerja.
dok coment tu, coment ni, mmg x boleh blahhh terukk! hahahaa.








then, mcm biasa lh, tgk wayang.
hahahaa, kesian sgt2 dkt fie. 
cerita tomoi bangkok dia tu pn x ada jugak.
bapak kecewa gila dia. herghhh! frust menonggeng!
so, we all decide nk tgk movie ni je. hahahaa. 


hmm, not bad lh cerita dia. mmg psycho teruk. hahaha.
okay,it was about a girl ni mmg obssess gila dgn roommate dia.
siapa yg rapat dgn roommate dia ni, mesti kena something dgn dia.
hahaa, gila lesboooo! well, agak suspen jugak lh.
so, u have to watch it by yourself. :)

so, after that, kitorg just window shopping je lh.
haa, betul ke? ahhaaa, x de lh. 
i bought a cap, watch and cardigal. *not sure about the spelling.
hahaa, mengamuk lh fie. semua benda yg aku usha, rasa cantik, aku nk beli. hahahaa.

okay, then, rasa mcm dh bosan gila jalan2 dkt situ,
we all decide nk lepak klcc. so, pergi je lh sana.
lepak2, merajuk2, lompat2, gelak2, snap2,
went to kfc jp, lepak sana, balikkk!








hahahaa, mmg puas teruk lh kot.
plus penat gila nk mampus! hihii.

tidur, OFF! =,=