hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Tuesday, May 17

duit melayang lagi =,=

hahaa, nk cerita banyak sangat aku keluar duit dlm this week sahaja! hahaa.
keluar rumah, duit pun keluar dengan meriahnya! huyeahhh!
well, siapa pulak lg member2 aku nk lepak kn. hehee.
*Farah Effa, Nisa(member effa), Fahana and Izreen!

selalunya, driver aku, Izreen and Effa lh.
dorg je pn yg ada lesen. *aku(?) =,=
so, Pekan Teluk Intan tu je lh yg kami mampu. hahahaa.
check it out! :DD

with effa at mcD!

with nisa at shoes gallery!

2nd pulak. heheee.

with effa at Giant

okay, this is fahana! :)
well, mmg x payah ckp lh how much money aku keluar dan habis dgn meriah!
we''ll see it. besides nk masuk u ni. hahaa. over lh kau.
others pn shopping jugak. nk arrogant teruk tu kenapa? hihii.

izreen belanja! thanks dear.

luckily ada LESS/SALE!

arrogantly, HAHAHA.

whoaaa, sangat lh tidak tahu berjimat cermat kn?
yolahhh. Fie dh x de nk marah2 aku kalau aku byk membazir ni. haishh.
sedih lh pulakk. kalau x, siap lh dia membebel. hahahaa.

opsss, jgn tanya kenapa black&white sahaja.
well, fyi. i memang black&white lover!

okay, bye bye.

eh, lupaaa. preparation for this saturday hampir settle.
UiTM Sungai Petani, here i come! =,=
thank youuu. :)