hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Wednesday, May 11

last day with them :'(

so, 9 may 2011 pn, aku akn pulang ke perak.
before that, meet my sweetheart, sharul fifi, and soulmates, dina&daus!

my bus was at 2.05 p.m!
damn, it was not enough actually! :'(
fie dtg, then, breakfast dekat alamanda.
jumpa daus n dina. lepak kejap.
dorg marah gila sbb ambk tiket awal.

dinaaa and fieee. both my soulmates!
so, dipendekkan cerita, aku n fie pergi tukar tiket.
terpaksa burn tiket tu, then, ambk pukul 8.50 p.m!
puas hati kn? hehehee.

we all decide nk tgk movie fast&furious 5 tu. tp dh full lh.
so, tgk red riding hood je lh. not bad jugak lh kot.


it was about wolf. *serigala jadian yg actually nya, father to the girl.
hahahhaaa, girl ni sorg je yg boleh ckp dgn wolf tu.
wolf tu nk dia hidup n bwk dia pergi dr kwsn dorg tu.
tp girl tu x nk. dia nk stay dgn bf dia.
last2, wolf tu(ayh girl tersebut) mengganas, ggit tgn bf girl tu.
so that bf dia akn jd wolf jugak. last2 ayh dia mati.
so, even bf dia jd wolf pn dorg still live happily ever after.

muahhh! syg awk tau..
dina syg, jgn nangis2 tau!
okay, then, lepak rasa dgn daus&dina.
dh bosan dekat rasa, lepak pantai.
hahhaa, well, dkt sana lh aku menangis teruk2!

kesian fie kena pujuk.
after that, pergi lepak kolam pulak.
kt sini lama sikit. after capture2 semua,
hahahaa. dinaa, menangis jugak kau kn?
aku igt kau hati kering sgt lh.

 BESTFRIENDS FOREVER!

adriana, take care tau! belajar rajin2!
love u so fucking damn much crazy!
never forget me! hope u'll success in life.

then, aku n fie je tggl, pergi makan kfc.
"dh pukul 8 lh fie, lg 50 minit."
byk kali aku countdown n remind fie. sedih kn?

then, naik bas pergi sentral. lagi berapa km je nk smpai sentral tu,
for the first time, sharul fifi jamaludin, cried sincerely in front of me!
i just blanked, blurred. damn! he was crying! yes, he wasssss!

a last pictute that we had together.. :'(
Sharul Fifi, take care tau syg.
i love youuuu, damn much!
after ni, x de siapa nk cubit fie lg,
x de siapa nk geletek fie lg sampai marah2,
patah2 kn jari fie tu kasi berbunyi,
nk mkn dgn fie, suap fie mkn,
teman org shopping, halang org boros2,
tarik hidung fie, mcm2 lagi lh.

then, after dh masuk kn beg tu, he hugged me tightly, x nk lepas.
sedih nyaaa! merah mata dua2. huhuuu.
yg plg sedih, aku dh naik bas, nk lambai dia, dia dh x de, blah mcm tu je.
okay, then, dia msg, dia mmg gila2 x sanggup tgk muka aklu,
if not so, mmg meraung dia dekat situ. huhuu.

dlm bas, mmg baju dia je lh yg aku mampu hold and hug.
lagu 'aishiteru' tu lh aku dok repeat, repeat and repeat again!
hmm, after ni mmg jauh gila dohhh. x sanggup.

so, i just can hope, pray and beg to God,
pls, pls and ever pls, dont take him away from me!
i love you sharul fifi. :)