hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, May 8

upu =,=

so, aku dh decide nk pergi uitm tu. =,=
faham tak aku rasa sedih gila gaban? x faham kn?

nk tau sbb apa? sbb nyaaa...

click for the largement

wehhh, jauh sangat dohhh. mcm x sanggup je. huhu.
jauh dgn family, ouh, especially, jauh dgn fie.
sumpah time aku tgk benda ni, aku rasa mcm down gila.
seriously, aku expect dkt shah alam dohh. semua pn mcm dpt agk dpt dkt shah alam je.

hmm, fie, i'm so sorry. x tau lh mcm mana nnt kot.
sumpah aku cuak gilaaa. hahahaa. mmg x sabar nk ambk law.
tp.... wushhhh, jauh nyaaa. hmmm. =,=

luckily, ibu call smlm, bg tau. one of cousin, atie, still study kt sana.
ouhh, thank God. hmm, zaty n lutfia maybe dpt sama tmpt dgn aku kot.

well, besides, aku dpt offer kolej profesional mara, *kpm dekat melaka.
diploma account. hmm, plus offer matrik dekat penang.
plus kolej yayasan pendidikan cheras, science course.

then, dh decide, so, uitm is my choice.
hmm, i hope that everything will be just fine. 

fie... sedihnyaaaa. jauh gila kot.
kalau dulu, rindu, boleh je terus jumpa.
even dia ada hal byk mana pun, aku force jugak,
merengek2, merungut2, jumpa jugak.

tp nnti... kalau rindu, just mampu tgk gambar je.
bapak sedih wehh. i cant imagine that, you knowwww. :(

whatsoever lh, aku just boleh hope and pray, kitorg okay2 je nnt.
ramai ckp, dkt u nnt lagi ramai boys lh, apa2 lh. 
i dont want to think about it lh.
yg penting, ambition aku, insyallah, bakal tercapai. :)

so, ibu dh call suruh balik cepat, byk benda nk settle.
so, dh decide pun, maybe aku stop mcD on monday, tuesday or wednesday, mcm tu lh.
then, terus balik perak.
sbb nk register 21may, means that, one week plus plus moreee. :)

thank youuu. :)