hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, June 19

was hospitalized

okay, actually i pn x tau knpa dgn body i ni.
i dont even know since ble i allergic!
wehh, mana ada aku allergic lh. haishhh. doctor tuh suka suki je!
TEMBERANG!

well, the incident happened....

actually, mlm tu after main futsal, aku mandi ala kadar je. *okay lh tu.
dh baring2 plus lepak2 dkt court futsal tu. GILO TAK MANDI.
tengah2 malam pulak tu.
hahahaa, tu pn blah sbb pak guard dh dok jerit2 kt kitorg.
ape lagiii, cabut lh wehhhh. hahaaa.

then, aku terjaga pukul brpa ntah. tp early in the morning tu lh. subuh.
badan aku gatal plus merah tahap crtical dh ni.
berair mata aku mcm nk nangis. okay, i mmg nangis. huhuu. T.T

then, after mandi tu, igt dh okay. rupanya makin teruk. 
tak tahan wehhh.. kau rasa nk rendam badan kau dlm air panas menggelegak tuh!
aku call diela, then, classmates yg lain pn ada. dorg lh ssh tlg aku.

haishhh, thanks weh. diela, lutfia, zaty, wani malik@paiz, nik, yan, bedot, 
roomates(?), thanks kt pak cik ambulans tuh! hahahaa. nik n yan, thanks teman emilia ye.
kesian korg. :)))

so, aku pn masuk ward. cehhh, kepala kau lh masuk ward! hahahaa.
jumpa doctor je pn tp dekat part emergency! herghh, hebat tak hebat? hahaha.
wehh, KENA CUCUK wehhhh! gila kauu. jarang aku nk main cucuk2 nih.
sekali kena. hahahaa, pejam mata je lh. mmg x lh kalau nk usha jarum tu. hahaa.
nasib dpt mc. haa, thanks doctor comel.

emergency part wehh. dont play2 ehh..

doctor tu ckp apa? entah, i pn x tau. hahahaa. i sakit apa?
allergic ke? entah 'something touched' i masa futsal tu. 
haishhh, mulut x boleh longkang lagi ke?
ye lh, 'benda' tu kn ada kt mana2 je. so, kita sendiri lh yg kena careful. :)

then, ambk ubt, chow sudehh. i was given 3 types of medicines. payah betul. =,=
bkn type aku nk mengadap ubt2 nih! lagi sekali =,=
1 ubat sapu, ubt allergic, ubt tahan gatal.


proud lebih pulak nama aku di'type'. ye lh, selalu
doctor tu tulis je dgn tulisan yg plg 'lawa' kn.

aku allergic apa pn aku x pernah tau. hahahaa. tibai sudah.
but, unfortunately, pg2 td bangun, benda alah ni naik lg kt body!
bila u all nk blah huhh? tention! nasib baik dpt mc weii.

aku pn mmg dok tibai je lh ubat sapu tu ke semua tmpt. uwaaa.
aku nk baik cepat2, byk pulak aku kena cover sorg2 nnt ble dh miss class tu. =,=

so, emilia! get well soon okay! :)