hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Monday, December 13

feel like crying

haha.tiba2 rasa nk nangis je.x tau la.mcm2 sebab(pd hal 2 je)
okay,first.rasa nk nangis sbb..

(1)
td ak mntk maaf.explain tp x smpat semua.kesilapan teknikal ;(
dia pn explain jugak.agak terharu.haha..
now and onwards,we're just friends.he's my younger brother,(for me)
tiba2..keluar lah perkataan yg ak x sngka2.
seriously,terkejut ya amat sangat!speechless.terkedu.tergamam.
smpai nya hati kau kn..smpai nya hati..smpai nya hati.
know what,i still hold my words on u.hell yeah!
i never use 'the words' to anyone else.nobody,no one.
saat2 luka nie nk sembuh,tiba ade habuk+debu yg melekat.
haha,sakit jugak kn even sikit pn.
then,tiba2 mslh dtg lagi bila someone x puas hati sbb libatkan dia dlm hal nie.
seriously,x tau nk wt cm ne da.serabut sgt2.rasa serba salah gila2.
nape la ak g ckp semua tu kt dia?such a stupid mistake!
entah la hatiiii..(+.+)

(2)
terlalu rindu akan si dia.terlalu,terlalu dan terlalu.
selalu fikir,kalau dia still ada,mesti ak x trouble2 mcm skrg nie,kn?
bahagia nya.tak terkata lah kot.
tp apa nk buat?berserah sahaja yg mampu. (".)