hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Monday, March 28

*apahal ni wehh!





*click on the pic for the largement. (!)

 

 



aku dh lh semangat nk fulfill upu online ni,
sbb dh jumpa bsn slip tu kn, *excited gila.
then, tengah isi ni, nk click dekat maklumat akademik,


 
benda alah kt atas ni appear!
aku rasa dh dekat 10 kali buat, tp benda ni yg appear!
tention wehh, due date dh dekat!



 zaty cakap line busy kot.
try sikit lagi ke?


:'(


+.+


*sighhhhhh...





huhh? try sikit lagi?
wehh, dh berjuta kali wehh.
how? how? how? how? how?



haa, tu lh kau, emilia!
ni lh padah nye, suka sgt buat kerja last minute!



arghh, diam lh wehh. this is not the right time nk mbebel2.
herghhh! celaka betul lh. rasa nk hmpuk2 je.



imagine lh, if aku x sempat isi upu ni.
mana ak nk merempat wehh, 
dgn result yg x berapa bagus tuh!



tulunnnn lh wehhh. mcm mana ni.
tanya ibu ayah, dorg mcm x tahu je. (!)



haduyaiii. bagaimanaaaaa (???)
pleaseee, nk keluar air mata ni dh wehh.





aku bukan buleh if bab2 stuck ni.
rasa mcm herghhhhhh!



shit lh (!)
*screaaammmmmmmmmmm (!!!!)






=,=





really really need *trillion helps!





=='








T.T