hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Tuesday, March 29

school i miss.

hahahaa, jadi stalker blog zaty kejap. suka suka + rindu rindu.
seriously, rindu gila ouh, swear! hahaa,
masa ambik result tu, x puas gila kot.

even dh hang out ipoh, dh gelak heaven habis,
even pakai baju kurung, tp semua mcm x tau malu je.
even org lain dh tegur2. *cik adik, dpt spm berapa wehh?
even sembang macam x igt dunia.
even tggu miezah n mieyzah beli nasi punya lh lama,
even dh kutuk2 org lain pun,

jum refresh balik. :)

bangun pagi2, mandi, semua2 lh. hahahaa.
okay, selalu dlm bilik aku bgn paling awal. *bangga.
then, aku pun mamai2 kejut lh miezah n yana.
sometimes dorg bangun terus. sometimes tggu aku habis mandi, baru bangun.

nak cerita, kami ni ldp *lembaga disiplin pengawas. 
hahaa, okay, nama sahaja. tp kitorg mcm x pengawas pun.
kuku panjang, pakai tudung biasa, x pakai skinsocks.
pakai gelang kaki, rantai, semua2 yg dilarang lh. (!)

tapi bilik kitorg ni lh yg plg lambat.
then, bila dh lambat tu, buat2 lh check bilik. *munafik!
sama lh kalau time maghrib nk pergi surau. selalu gila lambat.
dan dan lh lepak dekat kerusi batu tu konon nya tggu student lain keluar,
nk tutup pagar. *bertambah kemunafikan. (?)

pergi sekolahhhh.... *zZzZz.. tidur wehhh, 
tambah2 lagi time bio. pehhh, tdo gila sedap wehh.
mama pulak, *teacher bio, penyelaras form5. baik gaban kn.
ramai lh ambk kesempatan. haha. x baik wehh. *that's why result worst!
time rehat best lh pergi beli nasi lemak.
duit pun main taruh2 je. jimat punya pasal.
*effa, borrow duit kau dulu weh,
*yana, kau bawak duit x? 
*mel, duit aku kt kelas lh.
*miezah, kt bilik nnt aku bayar balik.
*fana, bawak duit lebih x?

hahaa, ayt semua baik punya ramah dan mesra.
balik2 pergi ds lh wehh, kalau makan aym, mmg x miss lh.
tp selalu lunch mmg biasa ayan or daging je.
kalau ikan, say bye bye. tp x jugak, kalau dh kebulur kn.....

hahaa, moment kt bilik lh best. time ni lh nk melompat2.
ehh, bukan. time ni time tidur lh. nk dkat pukul 3 baru bangun siap2 pergi kelas.
ouh, prep lh tu. *included. selalu ada kelas je.
haa, balik tu mesti singgah ko'op. ice cream, x pun keropok apa ntah namanya, lupa lh.
hahaa, seronok gila x igt dunia. lepas tu lepak kt tangga ko'op tuh.
psycho2 org yg lalu. *junior lh selalu kena. jahat kn. hahaa.

mlm2 selalu jugak ada kelas. kalau x de, prep je lh mcm biasa.
haha, prep ke wehh? bukan pn. mesti kumpul ramai2.
apa lagi wehh, hahaa. selalu port gamma lh. 
lantak lh budak2 lain nk ckp apa. n meja effa n yana lh mangsa.
sometime tu, bawak pelam lh. haa, plg best!
mkn maggi sedappp! sponsor : effa *limpah budi sdn. bhd.
mampus lh org lain nk ckp apa wehh, asl hati senang. kihkihkih.
ada jugak yg buat milo lh, mcm2 lh weh. mcm camping dlm kelas.


balik prep. nasi lemak n mosha.. WAJIB.
mesti punya, lepak2 dekat kerusi batu tuh. tggu siapa punya turn pergi beli kan.
hahaa. budak2 lain pandang ketakutan je. 
maklum lh, geng berpengaruh lh konon. *konon wehh.
pd hal jahat je lebih. hihiii. haduyaii. apa nk jadi.

dh beli nasi lemak, mks pulak lagi dekat ds.
perut apa pun aku x tauu. lalalaaa. suka suka.
balik bilik, menggila lh wehh. perut dh kenyang!
haha. masa ni best lh, sembang mcm2.
well, bilik 003 selalu jadi mangsa. tp aku mcm x selalu sgt turun.
malas wehh, selalu layan kt bilik sendiri je.
kalau dh kecoh sgt kt bawah tu. baru lh lepak sama.

jum usha gambar pulakk. :)

hari puteri 2010.
tak ada kerja dgn effa. *kitorg rembat cermin toilet letak dlm kelas.
birthday miezah dlm bilik study. 
 apek, ajis, tgh2 tu x dpt dikesan. junior gilaaakk!
haha, kitorg pun nk jugak wehh. time rugby. lgg menang. yeyy!
 ili sengal gilaaa.
 effi lagi gila. *ex-roomate.
 masa ni kelakar dohh, tengah suka2 snappy, saham tegak dekat pintu, usha muka bengang.
hahahaa. sumpah aku nk terkencing masa tu!
balik kelas tambahan. ouh, merah di situ. eh, ada someone yg x patut di situ.
aku pun x tau mcm mana aku buleh sesat dkt budak2 beta ni. hahaaa.
muka bajet otai semua wehhh.
netball, semua sengal di situ.
activity week, mummia : saidah.
sumpah best. pergi gua. hahaa.
haha, tau gelak je. :D

erm, tp kan, tu semua dulu, aku pun x tau life aku lps ni mcm mana.
life dekat u? hahaa, gila seram dohhh.
ehh, ada lh some people dlm gmbr2 kt ats ni yg x ptut berada dlm gambar.
hahahaa, means that? ouh, fikir sendiri lh kan. ngeeee..

yang sure, swear, rindu gila moments ni semua.
mcm nk patah balik je. time gaduh2, pecah2, perang2 mulut dgn senior.
kt mana lagi kau nk dapat benda ni semua weh?
seriously, for me, stay kt hostel mmg best gaban.
mula2 aku stay kt hostel smkgr. *gunung rapat.
aku rasa worst gila, every week nk ibu n ayh dtg.
tp bila dh stay lgg, i learned to be an independent girl. seriously!

mana ada ibu ayah selalu dtg, dtg just nk ambk aku overnight je kot.
hahaa, mula2 sedih jugak lh. homesick x tahan wehh. 
lama2, dh naik form 2, dh okay sikit. dh boleh kamceng dgn semua.
hahaa, gila wehh, aku nk kwn2 aku semua selalu ada dgn aku, buleh takk?
haha, comfirm lh x buleh. kau igt dorg x de komitmen lain ke?
nk berkepit, gelak2 dgn kau je? haduyaii. ntah bila buleh jumpa lagi.

x pe lh, aku just mampu doa kn korg2 always success in life, tau?
haa, keep in touch jugak. ouh, forget me, never ever, okay? chill. :)


sekian. :)