hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Monday, April 25

Reunion!

ohhh, begitu lama tidak bertemu. rindu membelenggu.
pehhh, tu diaaa. ayat karat keluar. hahaa. ngekk.

actually, aku tau lh dorg discuss2 pasal reunion kt fb tu kn.
but aku igt mcm x jadi, so, i just let it go lh. malas nk fikir sgt.
so, agk2 dlm one week aku x online fb kn..
idin call, tanya aku pergi or x reunion tu?
terkejut lh aku, jadi rupanya ngokkk.

aku mcm rasa guilty pulak. lambat tau, ssh pulak nk mntk cuti.
tau lh singa betina mcD tu mcm mana kn. haishh.. =,=
so, nnt lh aku try apply cuti.

so, plan aku. dr putrajaya terus g taiping.
maybe stay umah yana kat taiping. *MAYBE.
fie pn nk blk umah dia kt taiping tu, so maybe blk sekali kot.
aku plan mcm tu je lh. cuti tu, gasak lh.
aku dh apply, kalau x dpt, aku excuse je lh. senang cerita. ahahhaaa.

so, 29, 30 and 1 tu, aku cuti kot. tp agk syg lh.
because of 1 may tu kn labour day, gaji triple kot!
hahaa, x pe2. sacrify sikit utk member2 kn. :)

aku hope dpt blk pagi 1 may tu. so that ptg aku boleh kerja.
hmm, 4 may, rabu, enjoy bersama mereka. *daus, dina, fie.
jum, siapa nk join roller coaster TS. hahaa. can't wait! :)