hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, April 23

suka ria

okay, dh lama pulak x lepak dgn dua beruk a.k.a bestfriends aku ni kot.
siapa lagi kalau bukan dina plus daus. hahaa. ngok je dua2.



sakai2 kitorg pn, makna sahabat tu, always strong. :)

best ouh dua beruk ni. sumpah best. hahaa. sedih pulak.
bila lagi entah nk lepak kt pantai ni.
plus aku stalk blog dina kjp td kn. wuu wuuu wuu, sedih2.

ye lh, minah ni dh nk bla g plkn dohh.
sumpah ckp, aku x sanggup doh lost dia.
wehhh, nk nangis, siapa nk kawan dgn aku dkt mcD nnt.
nk gelak2 dgn aku, nk share mcm2 dgn aku.
siapa wehhhhh?

dorg ni lh yg ajar aku aku tambah satu lagi saraf gelak besar dlm brain.
haha, dh nonsense dohh. tp serius kot.
if ada apa2 ke, sure aku akn cari dorg ni dulu. swear weh!

aku rindu, aku lupa kejap, selama ni aku happy dkt mcD pb sbb dorg ni.
kalau dorg dh x de? dinaaaaa, kau nk bla tggl kn aku kn?
jahat nya kau wehh, kenapa kau dpt benda alah tuuu?

aku x kn kau pergi doh, siapa nk teman aku nnt?
nk hang out dgn aku nnt? nk share semua dgn aku?
lepak dgn aku? kasi aku gelak even tgh sedih.
kau je yg faham aku dohh, kau best doh! damn fucking best!

arghh, benci lh nk face semua ni, dina. i just cant! no, i cant!
dinaaa, jgn lh pergi lama2 boleh tak?
swear wehh, aku rindu kau yg teramat sgt nnt.
cukup lh few days x bercakap hari tu sbb benda siot tu,
aku x sanggup doh, sakit gila, kau tau?

aku syg kau sgt2 tau. kau jgn lupa aku eh masa kt sana.
keep in touch, forget me, NEVER!

well, because of semua nk release, so, masing2 cuba buat2 happy je td.
hahaa, seronok2 pn, dlm ni, pehhh, pedih pulakk..




ouh, sweet  pulak debab plus montel nih!


 daus, kau okay? =p




lepak punya lepak punya lepak, dh nk dkt malam dh.
so, enough. x tahan aku. nk berair dh mata ni.
plss, be strong lh emilia. :) u have to!

sekian.