hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, April 23

scream 4

SCREAM 4


hahaaa. mmg kerja aku menjerit je lh dlm cinema tu.
plan dgn along nk tgk wayang tp x tau pulak along dh booking.

nasib baik aku habis kerja pukul 6.
movie tu pukul 8.30.
kak jue, kak wani and daus pun follow.

sampai rumah, safuan call, dia dgn edry pn join jugak.
hahaa, mai lh satu mcD tgk scream 4 ramai2.
hahaa. kelakar je. 

well, movie ni not bad lh. bkn pasal ghost2 tu semua pn.
macam killing2 je. plus mystery and suspend nk mampusss!

semua x expect sebenarnya killer nya a girl yg mcm baik.
hahaa. well, lumrah dunia kn.
air yg tenang jgn disangka tiada buaya. 
pehhhh, ayat mmg x boleh bla lh! hahaa.

actually pasal girl tu yg jealous dkt aunty dia ni.
famous lh konon sbb aunty dia ni watak dlm novel.
so, org ramai pn mcm admire lh kn. 
dlm diam2 dia dengki. then, dia bunuh semua org yg aunty dia syg.
even member baik girl ni sendiri pn dia tibai.
mmg agak cruel lh plus x ada perikemanusiaan.

well, mcm biasa lh. igt aku nk cerita over2 ke?
kalau nk tau, usha sendiri lh babeee, hahaa.

thank youuu. :)