hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, April 23

mcD mcD mcD

hmm, kerja pukul 12 sampai pukul 5.
masuk pukul 11, habis pukul 6.
haa, kn kira OT tu. hahaa. sakai.

ye lh, mmg nk OT kot.
this month, hours aku asyik kena cut je.
mcm cibai lh. kerja 4 to 6 hours!
nk makan apa dohh? haishh, kejam betul.
no, the exact is STINGY! hahaaa.

bajet x cukup sales, tp belambak je customers.
plus sabtu ahad. haishhh, siot lh.
mcm nk stop tp mcm liat nk find another job lh.

hahaa, budak2 mcD ni pn sibuk tanya nk resign ke.
kalau dorg tau aku betul2 nk resign, masak lh aku.
kena simbah dgn minyak bijan tuh!

eeyyyewwww, MMG TAK LH wehhh. hahahaa.
tp sometimes rasa menyampah, nk blah je cepat2.
but sometimes rasa mcm syg pulak.

x tau lh. buat masa ni, aku rasa nk proceed kot.
while dina and afza ada lagi ni.
dorg kn nk blah g plkn. :'(

hmm, dh lama x interact dgn afza kot. 
a'ah lh. lama lh jugakk. 
kalau x, dina bkepit dgn daus, aku dgn afza je lh pn.

hahaa, mana tak nya, skrg ni dh lain shift.
dia kerja malam, aku kerja siang,
and vice versa lh. hihiii.

okay, 5may picnic mcD kot.
no, i think so it's crew meeting.
tp dorg plan nk mcm picnic plus activities lh kot.
entah lh, aku join jeaa. hehee.

see yeaaa. daa. :)