hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Wednesday, April 27

TAK SANGGUP! =,=

Nuradriana Norrazam

terencat. hahaa.

sampai hati kau nk tinggalkan aku kan. sampai nya hati kau.
kau x sayang aku eh? kenapa kau dapat benda alah, *plkn tu huh?
swear weh, aku x dpt bayang kan mcm mana life aku nnt, bila kau dh blah.
seriously, selama ni aku lupa yg kau bakal resign.
aku always fikir kau selalu ada dgn aku. i feel safe, seriously!

joy, satisfaction, happiness, 


sad, angry, stress,

semua aku belajar dgn kau. aku rindu kau wehh.
i admit, kau je yg faham aku selama ni. 
smlm aku nangis lg dekat fie bila cerita pasal kau.
fie ckp nnt cari lh member lain, ramai lagi kn.
x pasal2 dia kena marah dgn aku.
aku pn cakap mmg lh belambak member dkt mcD tu,
but they are never ever be the same just like u. NEVER!

beruk mcD. *abg temuk kata. hahaa.

hahaa, igt kn, masa mula2 aku kerja mcD, aku igt kau mcm kerek je.
ye lh, i was new. kau mcm dh agk kamceng dgn bdk2 sana kn.
tp semua tu kejap je. yeahh, sekejap je kita dh rapat kn. hahhaaa.

time birthday kau. padan muka kauu! ahaha.

igt x, masa pergi food safety dekat mcD equin park tu.
hahaaa, kerja nk gelak je. aku, kau, daus, safuan, ecah.
hahha, ayt safuan. kenangan cinta ditolak. ngehngehngeh,
kelakar kn? korg semua tiru aku masa test before habis ceramah tu.
*pd hal, aku pn tibai je kot. hehehee.

lepak kolam dpn sushi king. 

thanks bawak aku lepak 'pantai'. aku happy gilaaa.
ouh, thanks dkt daus jugak. promise, i wont let others know about our 'pantai'.
hari tu nk bwk fie, tp hujan lebat gila pulak. rugi je fie kn. hehehee.

dh lama x tgk wayang sama2 kn, kalau dulu, aku selalu balik kerja dgn kau.
cinema is the one of compulsary place that we have to go. hahahaa.
tp lately ni, aku selalu kerja malam. aku masuk kerja, kau dh nk balik.
tp ambk jugak lh seciput masa tu, lepak dgn kau, x puas kn?

bowling. ada khaliq. *afza belanja.

sorry, hari tu, aku menangis sbb aku x tahan sgt dh.
start kau ckp less than 12 days je leh jumpa kau,
terus aku rasa sebak plus air mata aku yg berlumba2 nk keluar2. hahahaa.
aku x sanggup wehh. x sanggup sgt2. x sanggup.....

si gedik dan si debab. rindu! :'(

jahat nya kau wehh. kenapa kau kena pergi jugakkk!
i cant imagine how could i live without u, adrianaaaaa!

yepp, aku dh x sampai hati nk leave mcD kesayangan kau tu. ahhaaa.
dkt situ kita kenal, rapat, bergaduh, menangis, gelak kuat2, kutuk2 org,
kena tocer dgn customer lg, hahahahaaaa.

kau ckp gambar aku selalu buat 'peace'. hahaa.

i will never ever forget those moments! never ever, dear!

aku x tau lh aku still kuat lg or x nk face life ni.
kau dh x de, mcm mana aku nk kuat wehh.

dekat sana nnt, kau jgn lupa aku tauu!
kau contact lh aku tau! kena jugak. 
igt tau, aku selalu plus sentiasa igt kau, rindu kau, syg kau.

lepak rasa. aku x tau nk makan dgn siapa dkt rasa lps ni.

kau dh byk sgt tolong aku, byk gila wehh!
kau always dgn aku even ssh or sng. thanks sgt2 wehh.
sorry for all my wrongs. aku tau sometimes kau sentap jugak dgn aku kn.
sorry babe. aku syg kau sgt2.

kalau EFF kau curang, aku cekik dia mcm tu.

pasal EFF kau tu, dont worry lh. i'll make sure dia melekat dgn kau je.
even korg jauh pn. hihii. dh lh. hmm.


I WILL ALWAYS LOVE AND MISS U,
DINA SAYANGGG...


AND I HOPE SO YOU ARE.

SAD.

bye byee. :'(