hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, May 7

changed!

okay, 29 april, bertolak ke kampung. not actually pun.
ke taiping, lepak rumah yana lh. 

ALL PLANS WERE CHANGED!!

hahaaa, entah apa2. seriously, semua lain.
aku n yana decide x pergi reunion tu.
because of berapa kerat je yg tinggal. ramai yg dh cancel.
so, kitorg nk jumpa siapa je? haduiii..

tp miera ajak pergi dgn dia sunday tu, naik motor.
aku on je lh, tp haduii laaa.. fie pulak x kasi. herghhh. =,=

so, jumaat tu, while tggu yana n miera, aku dgn fie tgk wayang dulu lh.
cerita hampehhh. thumbs down wehhh!


hmm, actually, mcm pasal bunuh2. sbb nk hidup kan someone yg dh mati.
puja2 kejadah ntah. haishhh, iklan gempak habis kn.
biasa lh. malay movie. *bajet aku bukan malay, arrogant habis. hahaa.
lepas tu, ending pn mcm agak tergantung jugak lh.
aku pn x tau nk explain mcm mana. tgk je lh sendiri. hahaa.

then, fie drive hantar aku dgn yana sampai rumah.
thank you ye pakk. hahahaa.

okay, 30 april. keluar taiping. yana keluar lambat sikit.
so, fie ambik aku awl2. nk g kuala kangsar pulak. 
iqbal ada date dgn aweq dia, ummu kot nama nya. aku pn x igt.
tp budak maktab lh. hmm. mcm x ngam sgt pulak.

eh, no. before that, fie bawak aku pergi kampung dia.
lawat tok wan dia yg sakit, follow je lh. :)

after that, baru balik taiping blk.
hmm, gian sgt mamat ni nk tgk cerita bangkok tomoi dia tu,
skali pukul 10.15 mlm jugakk. hahaa. harapan. =,=
kesian dia. aku mcm x boleh teman pulak.
kesian ibu yana nk ambk mlm2 sgt kn. 
so, aku n yana decide nk main skate dulu.

hahahaa, gila kentang. lama dh x main. hihi. suka sukaa.
fie dtg kemudian je. nk blk tu, baru lh dia dtg.

okay, 1 may, hahahaa. blk! x de lh awal sgt.
yana n miera decide nk g jugak reunion tu skjp.
aku blk kot. stay uma fie skjp. follow dia g futsal.
hmm, i met his friends. well, dorg not bad lh.
ipan, acap, zarep, iqbal, amar, ayyim.

hmm, setakat ni, aku plg ngam dgn ipan kot.
mamat ni gila kentang sengal dia. main gelak je. hahaa.
acap, x tegur pun. =,= aku x tau lh nk ckp apa. kerek. hahaa.
zarep, mamat ni agk jambu lh. pdn muka kulit tapak kaki dia luka.
siapa suruh main futsal x pakai kasut. hahahaa.
iqbal, okay, mamat ni pun boleh blah jugak. ada lh joke2, gelak2.
amar, ni abg ayyim. hahaa, aku sgt takut tgk muka dia. serious gaban!
ayyim, okay, still dgn blur dia. hahaaa. :)

well, aku sgt terharu dgn friendship dorg. :)
masa fie nk blk tu, fie just dapat said sorry lh sbb x dpt lepak lama dgn dorg kn.
then, dorg reply msg yg related to each other.

amar : aku
acap : syg
ipan : kau
iqbal : jugak
ayyim : yea
zarep : tau..!

see? terharu kn. dorg sgt best. so, aku hope friendship dorg lasts forever. :)
so, ptg tu, pukul 5 lebih, kitorg bertolak blk ke kl. :)

p/s : Actually, ada pictures tp dekat yana. so, upload later. :)