hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, October 23

Makan besar

Okay, Sakinah, saya ikut cakap awak tau. Bahasa melayu kan indah. So, eh, silap, jadi, mari kita berbahasa. :)

Pada malam *bila entah, yang lalu, saya bersama rakan-rakan saya ada makan besar. Ya, besar punyaaaaaaaa. HAHAAA. Poket kering pun makan besar? What the ==' ? Eh, salah salah! Apakah??

Kami telah pergi ke Brother's Corner di ... Ermm, dekat dengan rumah Pojie tu, tapi luar Putrajaya lh. *tak tahu dekat mana, tau makan je. Thanks to Pojie yang sudi belanja kami ini. Okay? 

Sakinah kebulur! Hambikkk kau sebijik!

Kak Jue :)

Kak Jue 2 :)

Sakinah kebulur 2 :)

Pojie malu malu kambing pulak ye.

Kak Jue 3 :)

Yg satu, dua, tiga kejadah tu, tak tau nk buat caption apa. :P

Sudah, jum pulang. Papaii, no!
Selamat tinggal. :)

*Sakinah, apa macam?