hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Tuesday, March 29

i'm comin', dear.

waaahhhhhhhh, RINDU gila wehhh. one week tak jumpa mamat nihh!
elehhh, baru one week wehh, ntah apa2, ayt nk gelabah je kauu.
heyy, biar lh okay. aku dh rindu boyfriend aku, jgn jealous cukup lh. (!)






heyy, sharul fifi bin jamaludin! 
jangan nak bangga org letak gambar kamu kat sini ye!
saja nak hias blog je. tambah entry. hikhikhik. :D

okay, hari ni balik putrajaya. 
setelah one week menghabiskan beras di rumah tercinta.
this thursday start kerja balik kot. haiiihhhhh. =,=

ermm, one week ni x jumpa mamat ni, gila rindu!
mamat ni dh lh asyik bz je!
kn dh berperang besar tuhh.

ye lh, kelas mamat ni pukul 8 pagi.
habis dlm pukul 3, lepas tu terus kerja,
sampai pukul 7. mlm tu, sometime mamat ni ada futsal.
haa, aku ni dh lh style mengantuk awal.




 hehee, bajet pegawai sudah pulak mamat ni.
over acting betul. hahaa.


padan muka, dh sah2 lh x de masa nk menggedik2.
hmm, mmg pun. lately ni, mamat ni mana ada masa sgt.
full gila day mamat ni. kalah prime minister tuh.

time2 aku x kerja ni lh, igt nk spend utk mamat ni je.
haduii, mamat ni pulak hilanggg. haihhhh =.=

bukan lh hilang ke mana pun, 
just agak renggang sikit lh. 
sedih sikit lh.

tp, whatever it is,
aku kena lh faham jugak,
bukan nya mamat ni bz sbb menggatal dgn other girls ke.
mamat ni pun ada komitmen lain jugak kn.
haa, betul x? betul x? hikhikhik.




x pe lh, sabar sikit kan. 
okay, soon pn, aku nk further study mcm dia jugak.
haha, x dpt imagine time tu,
masing2 bz. x tau lh mcm mana kn.
hope semua okay je, x de probs.

haihhhh, cuak jugak aku nih!
dekat u kn, bertambah lh dugaan.
aku just boleh pray n hope aku still faith dgn mamat ni.
haduii, dekat mcD je pn, aku goyang sikit.
nasib baik sedar n dpt cover blk.

gila lh aku! kesian mamat ni kn.
dh lh before ni mamat ni kena jugak.
aku ni jahat lh, patut nya aku jadi the best utk mamat ni.
so that mamat ni x sedih mcm dulu lg.
sudah2, past is past, okay?

sekarang pun masing2 dh buleh tolerate kn.
settle lh tu. ak pn dh confident dgn mamat ni. hihii.

okay, hari ni tiket pukul 4. 
x sabar lh. nk start kerja balik. rindu pulak.
haa, minah ni pulak x habis2 kacau aku.
apa yg minah ni x puas hati pun aku x tauu. haishhh. =,=
adriana norrazam






hahaa, tp seriously, aku rindu dohh minah ni.
dh mcm sibling aku dekat mcD tu.
gilaa betul minah ni. 
seronok menggila gilaaa degan minah ni.

since aku cuti one week ni,
every day minah ni mesti text aku. cmfirm punya lh.
hahaa, rindu sgt lh tu. x tahan. hikhik.



well, buleh jadi lesbo partner ni. 
aku no hal lh. wehh.
ehh, kejap, minah ni kena mntk permission mamat ats tu lh pulak.
hahahaa. wehh, aku merepek ni haa?








see? minah ni sangat sengal ubi kan?
hahaa, sakai habis tuhh!


gila betul. okay lh yee.
nk packing barang. 
mamat ats tu dh bising, rindu lh, apa2 lh.

eh, wait. after ni, mmg aku dh x jd penghadap pc sejati lh.
hahaa, dh kerja, dh bz, mana ada masa nk usha pc pn.
blog pn mseti berabad x update. hahaa. 
so sorry lh yea. ehee. okay, enough.

thank youuuu,
sekian.