hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, April 10

cheer, come please.



muahahahaaaaaaa..... cepat lh datang wahai 'cheer'. ngok ngekkk!
okay, malas dh nk fikir semua2 yg x best tu dohh.
well, i just thought that all of that were my experience.


^_^


huarghhhh,
life must go on



sometime up,
sometime down.



so, chill lh kn.


lagi sekali,


^_^


hari ni, kerja pukul 12 samapai 6 je.
well, lately ni, hours aku asyik kena cut je,
gaji comfirm low.


haishhh, =,=


bangun pagi2 ni, jum makan. hahaa.
ahad kn, along n abg ady x kerja.
so, aku n along pun mulakan hari di dapur.


NASI LEMAK!
AIR TEH!


not bad lh kn, weekend. :)


hmm, td macam terfikir nk naik motor je pergi kerja.
motor abg ady lh, siapa lagi. haha. EX5.
tp cuak2 jugak lh.
dh lh handle motor tu ketat ya amat. ngeee.
bawak pun goyang2, ni nk bawak kt jalan raya.


haduiii, parking pun satu hal jugak tu.
hahaa, mana lh aku pernah ngekk.
most importantly, LESEN!


+_+


banyak kali jugak terfikirkot,
kalau lh ego putih kt kampung tu bawak sini,
aku pulak yg conquer,
pergi mana2 je, kerja ke, hang out ke,


perhhhhhhh,
style gaban kot!


hahaa, smart2.
haduii, gila kentang berangan aku.
dh le lesen pun yilekkkk.
ngeh3, mati2 berangan.


ouh, well, pasal manager 'kesayangan' i tu, guys..
hahaa, geli sial.
x de lh, aku malas dh nk fikir.
lepas ni kalau dia buat sial lagi.
aku tibai je balas apa2.
habis cerita.


plus, aku dh sampai mimpi2 pulak pasal minah tu,
aku mimpi apa tauu,
aku balas dia cakap apa entah.
haaa, diam minah tu. kihkihkih.


tp org cakap mimpi ni selalu opposite kn,
alaaa, kisah apa aku. mampus dia lh.
asal hati puas.


okay, terfikir jugak, nanti aku kena balik.


what goes around, comes around,
what goes up, must comes down kn.


whatever it is, most importantly,
dia mmg patut kena mcm tu,
so that dia sedar org x suka apa yg dia buat tu.


tp nanti ada pulak org cakap,
biar je lh Tuhan yg balas.
hahaa. okay2, pasal tu, give up awal2.


arghh, x kisah lh. asal aku nk puas jugak.
haha, this is me, so what??


haaa, hai tu lupa nk update lh.
wednesday, ladies night kan.
so, wayang less price lh beb.
so, aku n along decide nk take part lh.


hahaa, jum jum jum.


okay, movie ni agak sweet lh.
hihii, tgk ng fie best lh. fie. (?)





well, pasal luna ni, maya karin lh yg dh bored ng life dia.
suka cari gosip, so, dia decide nk go away.
kt kampung assistant dia, kedah.
kt situ lh dia jumpa remy ishak tu.
pehhh, sweet2. nk tau lg, kena usha sendiri lh derrr.


erm, fie? entah lh. apa2 pun, go on je lh.
aku malas nk fikir sgt. setia tu dh cukup kot.
kot? ye lh, kot. hahahaa.
tggu je lh, maybe nanti okay lh tu. :)


eyhh, dina? entah jugak.
let go je lh,
kalau nk okay, okay lh.
kalau x, buat x tau cukup.


i have my own life to live.
i have my own world to stay.
so what?


hmm, thanks effa, munawarah, kak sakinah.


i love u guys.


thanks sbb support. :)


especially, kak sakinah. *derrrr..
hahaa, even baru few days kenal,
dh macam kenal lama kn.
kau mmg best lh wehhh. hahaa.
haa, thanks jugak sbb 'sudi' teman,
g usha beg, tgk wayang_dilarang masuk,
even dua2 pengecut nk mampus!


hahaaa, thanks wehhh.
for made my life happier.


chill lh,
problems tu selalu ada.


well, u know, trouble is a friend.


cool.


^_^


thank youuu.