hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, April 9

herghh

mcm siot lh ngekkk. aku benci betul lh wehh. herghhh! hell.
kerja pun tunggang terbalik. terkontang kanting.
macam apa je skrg. huhh.

seriously, aku dh x enjoy gila nk kerja skrg ni ngekk. swear!
mcm sial. aku mls nk mention siapa punca.
kontroversi kang. haaa, x psl2 famous pulak girlfriend fifi ni. (?)

erm, okay, nk cerita sikit2 tu boleh lh kot.
sekadar luahan perasaan. hihii.

sabtu ahad last week aku excuse kerja. wehh, important kot.
mmg aku ada hal lh bodoh. kalau x, mmg kena kerja lh.
fine, aku just text that b****. then, aku mls nk bertekak kn.

okay, monday start kerja balik, mmg tenggung lh kn.
berani buat, berani taggung lh kn, okay, fine lh.
mmg aku betul2 dh buat, aku accept je lh.
tp, masalah nya, OVER tahap SIAL dh tu weehhhh!


*hahaa, aku nk scream mcm mamat ni lh dpn minah siot tu.
style kn. baru puas plus release. hahahaaa. stress aku mcm ni kot.

aku respect kau selama ni, jgn bagi aku benci kau.
selama ni, kau ckp mcm2, aku senyap je.
tapi dh sampai kau suruh kawan baik aku, jgn campur dgn aku!
apa kessss? apa hak kau? kau beranak kn dia ke? 
kau jaga makan pakai dia ke? ckp kt aku dpn2 lh wehhh.

kau ckp aku dgn si A ni gedik lh konon, kau tu weh???
x cukup enjoy! pergi mati lh wehhh. sumpah aku ckp.
kau igt kau tu bagus sgt ke huh?
wehhh, kau x yh nk merungut sgt lh. 
kau dh naik jd manager, kau tanggung lh risiko.
apahal pulak kau jd manager tp nk meghoyan x tentu pasal.

masuk store, mengamuk mcm beruk nk beranak.
weh, pregnant is not the right reason lh siot.
org lain pun pegnant jugak tp boleh chill lh ngokk!

selama ni aku still boleh respect kau lg dohh, sumpah aku ckp.
aku betul2 respect kau. even kau suka mencarut kejadah tu.
tp bila dh libat kn kawan baik aku plus maruah aku???
aku boleh sabar ke? boleh tahan ke??

puas lh hati kau, skrg ni aku dh x ckp plus tegur dgn dia!
PUAS lh kauuuu? shit!
aku sedih gila, aku makan hati sgt2 dgn dia, kau tau?!
apa penting nya kau compare dgn aku ni yg close nk mmpus dgn dia.
bila aku dh tau cerita sebenar, aku rasa worst gila.
down nk mmpus. khaliq, i need u here. kau ckp lh dkt dia, khaliq.
aku syg dia sgt2, khaliq. kau je yg faham kn. aku rindu kau dgn dia wehhh, khaliq.

damn, skrg aku dh ada feel nk balas balik.
fine, dulu aku diam. igt forever aku boleh mcm tu?
aku pn ada feel jugak nk gaduh ng kau.
hahaa, sial. 

JANGAN IGT KAU MANAGER, KAU X RESPECT AKU,
AKU BOLEH SABAR NK RESPECT KAU?
GO TO HELL.

dh, aku mls nk ckp panjang. biar je lh, 
yg penting, one day nnt, aku akn balas jugak. *swear!
besides, ada yg support. hahahaaaaa.

SHARUL FIFI JAMALUDIN

know what, dh ke arah keretakan, kelayuan, kesedihan +++
mana dia our happiness dulu ye? tersorok kt mana pulak ek?
hahaa, gelak2, sakat2, kacau2, merajuk2, yg pntg, gila2.

mana? kt mana weh? tlg lh bagi balik! *begging...
seriously, skrg ni jauh gila beza dgn dulu.
dia ckp dia nk emilia yg dulu.
aku pn nk fie yg duluuuuuuuu! :'(

first time date, taiping. *malu2 lag. hahaa. rindu. :'(

kenapa ntah jadi mcm ni. i've no answer for it.
seriously, blur. he has o time for me.
aku tgh serabut, nk luah kt dia, dia x de.
aku tgh happy, nk share dgn dia, dia x de.
aku tgh menangis, nk mengadu dkt dia, dia x de.
aku tgh bengang, nk certa dkt dia, dia x de.
all the time, weither i need him or not, he's not there for me!
where's he? where does he is? where?????

selalu after balik kerja mlm2, mesti call, msg, sembang, gelak2.
skrg? balik kerja, bergaduh, tidur.
esok pagi nya, aku off fon sehari, mlm2 on, bergaduh, tidur.
and again and again and again! what the hell?

apa ni? kenapa mesti mcm ni. aku pun x tau.
okay, maybe my fault, marah2 dia, x sbr dgn dia.
sbb apa??? sbb aku mcm bukan girlfriend dia!
dia tanya skrg ni aku nk apa?? wehh, dia tanya aku tu?
hell, aku nk kau lh bodoh!

kalau dulu, rindu, mesti jumpa. *wajib.
skrg? nk ajak keluar pn susah ya amat.
bukan susah pn, mmg x dpt lgsg lh wehh.
mcm artis pulak boyfriend aku ni kn. hahahahaa.
kesian girlfriend dia yg budak kampung ni.
entah lh, dia kata, bz nk final exam,
badminton, futsal, kerja. blablabla....
wehhh, mana time yg dia always selit kn utk aku dulu???????

rindu lagi. :'(

bapak lh sedih gila wehh, sedih sgt2. sumpah sedih. hahahaa.
kerja dh lh x enjoy, ada boyfriend mcm x ada.
dgn hilang kawan baik lagi.
the real bestfriends dh lh jauh. :'(
manager yg mcm sial lagi. hahaa, seronok kn.

betul lh org ckp, life kita mcm roda.
okay, skrg aku dkt bawah. :)
tp thank God, aku still boleh control kot.
dgn support dr some people yg betul2 understand aku.
even org2 yg sepatut nya faham aku pn dh ke mana.
tp x pe lh, life must go on.
besides, aku pn nk further study nnt kn.
so, maybe x terasa sgt lh kot.

ADRIANA NORRAZAM

i miss u so damn badly, dear! seriously, swear!
kenapa jadi mcm ni huh? 
okay fine, aku yg salah kot sbb buat mcm tu.
tp sbb apa? sbb org yg aku x suka, benci, kau buat mcm dia lg penting.
dia x suka kau kawan dgn aku wehh? kau x terkejut ke?
kau suka ke? kau x rasa sakit hati ke?
aku tgk kau happy je after tu, tp maybe aku x tau dlm hati kau mcm mana.
tp tlg lh wehh, aku syg doh friendship ni.
kau x syg aku ke? kau x rasa apa2 ke?

best kan dulu2, mcm ni. :')

dulu, pergi kerja mesti semangat nk jumpa kau.
lepak dgn kau, gelak dgn kau, buat gila dgn kau.
x kisah lh org lain nk kutuk ke, ckp gedik ke,
lantak dorg lh sbb we have each other.
so, x kisah org lain nk ckp apa.
tp skrg? where is it? kt mana semua tu?

bak kata abg temuk, beruk mcD. hahaa. tp dulu je. kn3?

aku buat mcm ni, sbb aku rasa x pe lh,
dia manager, better dr aku yg just crew biasa.
x de apa2, kau boleh fikir x?
kau go on lh dgn dia, aku okay je lh. :)
work is work. personal is personal. problem is problem.
what else? entah lh. aku pn x tau lagi.

aku igt nk quit je. aku dh apply watson.
skrg tggu dorg call je. hope dpt.
boleh aku berambus dr situ!
tp aku rasa guilty gila sbb masa aku ckp maybe aku smp 15 ni je,
kak long, *store manager gila2 x kasi aku quit.

*awak penting, emilia. we need u.

hahahaa, rasa nk pecah perut aku. sumpah nonsense.
x pe lh, kak. ada org x suka sy, ada org x senang sy kt sini. 
hahahahahaaaa. mcm shit plus damn plus hell je ayat aku dohh!


rasa sedih pn ada nk tggl mcD. ye lh, suka duka aku kt situ.
dh 4 months pulak kn. just sorg je yg aku benci, then, aku nk quit.
hahaa, entah lh. i've no idea. huhh.

herghhhh, sudah lh sudah, ku harus blah! ngeee.
jum enjoy. tp sekejap je lh.
after blk kerja smlm, aku jalan2 dgn kak sakinah.
yeahhh, geng terbaik tu. otai kot minah ni. hahahaa.
tgk movie lh, apa lagi. release. dh fie x nk kua ng aku,
aku cari lh lesbo partner pulak, haa, x nyesal punyaaaaa..


okay, not bad lh. kepala hotak kau not bad!
THUMBS DOWN! i told u lh.
hahaa, sumpah cerita mcm shit doh. ngeh3. 
igt seram lh sgt. sound je gempak, suspend je gempak,
tp x de motif. lps kua tu, aku ng kak sakinah terbahak2 dh.
haduiii, biasa lh, malay movie kn. hihihi. x baik betul.

movie psl derma2 organ kejadah ntah. aku pn nggak ngerti.
dh lh tergantung teruk kot. hahahaa. cerita motif entah apa2.
haishh, pelik betul. gelak besar je kitorg.
nasib baik RM8 je. x lh rugi sgt kn. hahahaaa.

okay lh, sekian.