hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, April 10

Muhammad Dani Emir

ouh, goshhhhh. saya rindu dani saya.
swear, damn missing him much! much and much! even much again.
again and again, ouh, again. and again back. lastly, again else.


hahaa, sewel melanda.
haishhh, dani oh dani, 
rindu mak yang x?

mesti lh rindu kan,
mak yang kn geng dgn dani. hehee.


perhhhh, rindu gila2.
selalu terbayang2 kot.
mana boleh takk!

dh lama x jumpa dani.
mesti getting naughtier kn skrg ni?


dulu pn dekat 2 mggu je x jumpa,
mcm2 yg dh changed.

makin naughty,
makin bulat,
makin comel, *of course!
makin kuat makan,
makin kuat tidur,
makin kuat mengamuk,
makin manja,
makin mengada2,
makin besar, *of course too!
makin suka kacau org,
makin tembam, 

*opss, kejap2, ibu cakap x baik lh ckp budak mcm tu,
elok lh ckp badan dh makin semangat or something like that lh.
entah, i just dont understand that. hehee, okay, just let it go.


yeahhh, of course makin kamceng dgn mak yang dia kn.
but not his mak su. hahaa,
padan muka si gedik mak su ika dani!

ye lh, mak su dia balik sekolah je,
belum masuk rumah lg,
baru dekat pintu rumah,
dani dh geleng2 tgk mak su dia.
kihkihkih, x suka! x suka! nyah kau dr sini.
kata dani kpd mak su nya. *dlm hati.
hahaa, suka suki aku je. (?!)


tp betul lh, aku pn x faham knpa dani x suka.
mak su dia gedik sgt kot. kihkihkih.
pd hal, tu aku yg pandai2 ckp.
hahaa, tp dia mmg gedik lh. ni benar.
haha, x habis2 aku nk dengki dgn adik aku sorg tuh!
x ngam betul. hihii. biar lh, adik aku sorg je pn. hahaa.

wehh, aku nk cerita psl dani lh ngekk! 
sibuk je si gedik ni. hahahaaa.


sambung2,

dani dh pndai jalan,
jeng3, tp kena pegang tangan dia lh.
hihihii, kira okay lh tu.
baru nk tatih2. just fine.

lepas tu lagi satu,
ya amat degil lh kot.
kot? mmg ye pn. hahaa,


x de lh, x kira siapa pn yg stay dkt dekstop chair kt rumah tu,
dani nk menyempit jugak kt bawah dekstop tu,
mmg ye lh, sbb mcm luas sikit bawah tu,
plus serabut dgn wires dekstop tu,
hahaa, mmg favourite si kecik ni lh.

besides, si nakal ni dh tau bukak almari tv kecik tu(!)
oh, goshhh, kau tau, dlm tu dh le byk papers lh,
letters lh, albums lh, kejadah apa ntah lagi ngekk!

habis dani buat mcm snow kt rumah tu.
hahahahaa, kelakar betul.
nenek dani marah pn, dani buat muka seposen je.
ngok ngek lh dani ni.


lepas tu, dani sgt pantang nampak org tengah makan,
or dekat meja makan dapur tu ke.
mesti mulut dia kecoh, 'mamammm, mam, mamammmmm'
hahaa, mcm mak nenek.


lagi satu, dani ni malas sikit. hikhik.
plus penakut,
kalau letak dia kt somewhere nk suruh jalan,
such as, atas rumput ke,
punya lh susah. cuak gila dia. haha.
kelakar ouh muka si kecik ni.


okay lh, mcm x sabar gila nk jumpa dani,
maybe soon, end of this month, dani balik putrajaya!
ouh, yeahhh! cant wait. dani dh ada babysitter baru lh soon!
come bebehhhhhh!

thank you and miss youuu,
DANI, i love. :)