hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Sunday, April 3

updated :)

okay, actually x tau nk letak post title apa. hahaa.
one week bermaharaja cuti dan bersenang lenang, haduyaii.
dh start kerja mcm biasa balik. haishhh. messy messy!

aku dh rasa mcm malas gila kerja. entah lh kenapa.
kenapa huh? mana lh aku tau wehh.
dina pun dh ajak aku kerja lain.
tp bila ckp psl nk kerja lain tu kn,
tiba2 rasa syg pulak nk tinggal mcD tu.
wehh, weird weh. semak kepala hotakkkkk je!

KARNIVAL MASUK U, THE MINES.

mcm biasa. jalan2 kutip brosur, isi apa yg patut.
haaa, lepas tu, biasa lh jugak. merata-rata lh merayap nyaaa!

tengok wayang. okay, in this week je, dh 3 movies kot.
hahaa, kepala kauu lh. mmg puas teruk kot (!)


damn funny! sampai berair gila mata aku dok gelak2.
besides, tgk ng daus n dina. haaa, lg lh gelak merapu!

cerita pasal rabbit ni, EB. bapak dia kira mcm nk dia wariskan Easter Bunny tu.
kerjanya send candies to all children in the world.
tp dia x suka, dia suka jd drummer. so, dia pun lari.
jumpa dgn mmt ni, Fred yg malas nk cari kerja n byk alasan.
so, dorg kamceng lh. haaa, mcm2 lh yg funny gila happened.
and one more, i love the song. "i want candy!"
seriously, best. so, just watch it. :)


ahaaa, 18 only, hey, im 18 already okay? (!)
just x cukup bulan je lagi. yeahh, bukan the real 18 lg lh kn.
hahaa, arrogant lebih je! movie ni mmg funny+18 plusplus habisss.

okay, cerita pasal guy ni, Danny hidung besar,
a woman ni nak kahwin dgn dia just sbb money.
tiba2 kantoi, so, dia decide nk buat plastic sugery.
dia handsome. nk tackle sorg awek ni tp kantoi lg pulak.
tgh ehemmm2 tu, poket danny ni ada wedding ring dia dulu.
awek tu igt dia dh kahwin. danny ckp ye tp dh divorce tapi girl tu nk bukti.
so, dia paksa member kerja dia, katherine, berlakon as ex-wife dia.
besides, ank2 katherine ni yg mmg gila2 plus sengal.
so, just watch it, okayyy. :)


wehh, damn sad punya movie, meleleh leleh tears aku! cehhh.
swear wehh, sedih gila gaban. okay, bagi aku lh kn.
x tau pulak kalau aku je emo over. hikhikhik.

okay, pasal perang2 dgn alien lh.
punya lh kejam alien tu,
satu Los Angeles tu destroy teruk nak mampus.
lepas tu, soldiers negara tu lh sacrify nk save residents.

hmm, x tau nk describe mcm mana sbb sedih gila2.
berapa helai entah tisu aku habis!
so, kena watch jugak lh. serious, damn sad plus best (!)

haaa, ni nk cerita. sakit hati betul lh.
mmg geram kalau tengah tgk movie ni kn, cinema lh,
then, partner kita tu tidur! haisshhh, bikin panas betul.
dh lh, movie tu bagi aku, best lh kn,
boleh pulak dia tidur. siapa lagi kalau bukan...
herghhh, SHARUL FIFI JAMALUDIN!

hoiiii, mmg lepas tu, aku dok perli dia lh.
pdn muka, rasa kn ye! huhhh.
puas sgt lh tidur dlm cinema.
'alaa, dgn air-cond sepoi2 bahasa tu, buat org sleepy lh'
wehh, tu reason dia? cacat betul mamat ni.
mmg x bercakap jugak lh aku. tp 5 minit je lh.
hahaa, bapak gedik perempuan ni.
heyy, suka aku lh. dengki apa?
dh dia pujuk, aku okay lh balik. hihii. *gedik terlampau.

well, pagi td pergi jogging. *jogging ke? hahaaa.
x de lh, tengah tidur, along kejut ajak g jogging.
join je lh, dekat taman putra perdana, putrajaya jugak.
cantik pulak tempat dia. aku pun snap sikit2 lh.



actually, bukannya aku jogging pun. jalan je.
wehh, jalan pun dh semput, u knowwww...
mmg lh, tempat dia mcm berbukit2 lh pulak.
so, aku dgr lagu, baca galaxie, jalan around garden tu.

then, lps zohor td, pergi rumah kak fyqa. *girlfriend abg ijai. 
ada kenduri. parents dia nk pergi umrah next week.
hehee, first time pulak pergi sana. so, mmg bwk nama family lh.
parents kak fyqa nice gilaa. dorg yg nk sgt kitorg dtg sana.
nk kenal2 kn. ahakkksss, ohhh abg ijai. hahaa.
yg pergi pun, semua siblings aku except si gedik, ika. 

makan bertambah kot kitorg ni. herghhh, 
cukup senonoh. hikhik. apa nk malu.
bak kata along, bakal adik ip....... *ayt x habis. hahaa.
copp, adik kak fyqa handsome pulak. (?!)
wehhh, chill weh, mentang2 mak kak fyqa ckp boleh buat menantu td.
hoiiii, taken sudahh. alaa, chill lh fie, x luak pun kn. hihii..




then, abg ijai n abg anep nk pergi ulu yam.
water fall plus bbq (!)
uwaaa, nk ikut. abg ady lh ni.
kt rumah ckp x nk pergi, last2. nk pergi pulak.
siot betul. hikhikhik. tp x pergi pun.

pergi cari durian. dekat setiawangsa jugak.
perghhh, D24. sebijik RM35. 
what a damn expensive. shit wehhh.
tp mmg super duper hebat lh durian tu.
hahaa, along dh mengidam sangat. layan je lh. :)
then, tired. pulang. :)

ehh, nk share lg lh. semalam shopping.
ehemmm2. sikit je barang yg dibeli. huaa.
melayang jugak hundred aku. :'(

 poker dot. comel kn. RM29.90

wedges idaman. RM59.90

perghh, mmg berjuta kedai aku singgah.
last2 nk blah tu, baru decide nk beli yg ni. hahaa.
x pe. chill. perempuan kn. :)

okay, sekian :)