hey, welcome yaw!

---------------------- HI, WELCOME YAWW! HI, WELCOME YAWW! ---------------------

Saturday, April 23

well, normal routine. every week, meet him. :)
hahaa, mana boleh tak kn. haishhh.. 

so, fie dtg sini pulak kali ni. 
mana lagi nk menempek, alamanda je lh pn.

movie mmg x miss lh kot. heheee.
so, we chose..


hmm, not bad. okay, not bad for him lh.
for me, zZzZz.... hahahaa. ngok ngekkk.
mengantuk aku tgk movie tu. hahaa.

ambik kau, selama ni aku dok marah fie tidur dlm cinema.
sekali kena dekat aku. haha. funny kot.
aduii, movie ni entah apa2 lh. well, malay movie. pfftt.. =,=

actually, it's about saka, mcm tu lh lebih kurang.
saka kn kena ada waris. so, ermm, entah, x tau.
hahaaa. conclusion, thumbs down! =p

lepas tu. tggu dina, minah senget ni habis kerja.
lepak dgn dia dekat rasa.
hahaa, x pasal2 aku dgn fie kena dgn minah ni.
dok membebel, pot pet. hahahaa.





well, after that, while waiting for daus yg habis kerja 'pukul 6' tu,
tggu afza dtg rasa, lepak sekali. haha, berjanggut jugak tggu daus.
last2, lepak game. tu je yg mampu. 

hahaa, fie follow sekali lh. 
hmm, because of fie kena balik awal,
aku pn hantar dia kt sentral dulu.
yeahh, dlm bas pun perang jugak.
dh sampai sentral tu lagi lh,
mmg qaw qaw punya perang dingin.
aku x tau lh kenapa kot. haishhh.

mcm something wrong je dlm relation kitorg ni.
x tau lh, well, tu lh, sometimes on off je.

aku malas nk serabut sangat.
along ambk kt sentral, then, away to alamanda back.
opss, time for source code pulakk. yeahh!


mula2 aku mcm blur jugak ng movie ni.
okay, dkt climax, faham sikit2.
then, zZzZz... hahaam ngok! mcm mana aku boleh tidur uh?
haduii, kesian along. hahaa.
tp at the end tu, aku faham lh jugak.
plus explanation along sikit kn. hihi, hampeh!

well, actually, it's about a man ni, kapten apa ntah.
he's dead, to body dia digunakan utk investigate a train bomber.
he was given only 8 minutes to settle.
so, mcm2 lh yg happened dlm 8 minutes yg asyik repeat tu.

haha, for me, movie ni agak save cost kot.
sbb just byk repeat the same scene. hehee.
nk tau? mcm biasa lh, watch sendiri. hehee.

sekian. :)